Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočička Scooby Klatovy / znovu hledá domov.

23. 4. 2024
Kočička Scooby Klatovy / znovu hledá domov.
Před měsícem jsme sdíleli prosbu majitelky kočičky Scooby o pomoc s hledáním nového domova. Majitelce se ozvala paní, která si kočičku vzala.
Podle současné majitelky Scooby domov špatně snáší, vrčí, syčí, nenechá na sebe sáhnout.
To je to, co stále dokola mnoho lidí nechápe.
Nejde vidět bílou kočičku a jásat jééé já ji chci, je potřeba chtít vědět maximum o její povaze, respektovat že je hluchá a chová se třeba trošku jinak než slyšící kočičky. Že je citlivá a že za tou malou agresí stojí její velké neštěstí, ze ztráty domova a lidí které měla ráda a které zatím nedokáže zpracovat
. Kočičku si umístila sama původní majitelka, neznáme Scooby ale měsíc v novém domově je na takovou velikou změnu opravdu málo. Za mne tímto krokem, hledáním dalšího domova se její trápení jen prohloubí, ale původní i nová majitelka to chtějí zkusit.
Takže znovu pomůžeme sdílením ale prosím velmi, ale opravdu velmi důkladně promyslete, zda jste připraveni na to, že to bude trvat a že kočičce musíte poskytnout čas a prostor jaký bude potřebovat. Není to plyšáček, kterého přesunete z místa A do místa B. Poprosíme hlaste se jen Vy, kteří máte zkušenost s citlivou kočičkou, která má zlomené srdíčko.
Kontaktujte prosím původní majitelku na tel. 605 032 660 nebo napište zde na profil. Děkujeme
 
006.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
007.jpg