Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočky nechány svému osudu :(

12. 7. 2024
Aktualizace - dohledali jsme majitele, na chalupě nežije a tvrdí že kočky nejsou jeho. Ozvala se i původní majitelka chalupy, ta tvrdí že kočky byli a jsou její ale do chalupy už nesmí kvůli sporům s aktuální majitelkou.
Zítra dodáme nové fotky a budeme hledat bud rovnou nový domov, nebo alespoň dočasnou péči. Jde o určitě 5 koťat a cca 5 dospělých koček, některé znovu viditelně březí. Jde o kočky které nejsou socializované, takže hledáme skoro zázrak, místo a člověka který má zkušenost se socializací kočiček nebo alespon trpělivost.
Počet kočiček se může změnit, ne vždy se ukáží všechny.
Pokud můžete pomoci, nebo víte o někom kdo by mohl moc poprosíme kontaktujte nás. Zítra dodáme nové fotky. děkujeme všem za pomoc.
Hledáme kohokoli kdo by měl informace o chalupě z fotografie. Je to samota u lesa hned za Petrovicemi u Sušice. Hledáme majitele nebo dědice prostě někoho komu chalupa patří. Je tam několik koček a koťat ve špatném stavu a nejspíš bez pomoci. Pokud někdo má jakoukoli informaci, prosíme dejte vědět. Pokud je někdo kdo by kočkám mohl pomoci, rovněž nás prosím kontaktujte. Jsme zoufale plní a každý den volá několik dalších nálezců s nálezem koťat.
Děkujemea poprosíme o sdílení.
 
777.jpg