Jdi na obsah Jdi na menu
 


Včera nám odjela domů Sedmikráska

26. 7. 2024
Včera nám odjela domů Sedmikráska. Ušla hodně dlouhou cestu, přijela s maminkou a sourozenci od baráčku kde zůstali po úmrtí majitelky, všichni byli plašánci a trvalo docela dlouho, než začli věřit a než jim společnost lidí
začalala dělat radost, trvalo další měsíce. Sedmikráska na své doma čekala nejdéle, má za sebou operaci nádoru u které bylo třeba odstranit jedno očičko, ale vše zvládla a zvládá moc dobře. Kontrolní testy jsou všechny v pořádku a je to zdravá mladá dáma.
Zvyknout si na nový domov bude trvat, její maminka Johanka by mohla vyprávět, nebo možná spíš její podnájemníci, jak ji měsíce hlídali pod postelí jestli vůbec baští a funguje a jak je to dnes umazlená milá kočička. Se Sedmikráskou to bude stejné. Je to mazlík, ale vše co nezná, ji vrací do odobí nedůvěry.
Její nová podnájemnice vše ví, dá ji tolik času, kolik bude třeba. Je jí jasné, že Sedmikráska má své rituály, že potřebuje každé ráno slyšet, že každá kočička je krásná, ale jen ona je sedmikrásná, že je to láska Sedmikráska. No holčičko, budeš mi tady tedy hodně chybět, ale máme velikou radost, že právě ty jsi dostala šanci na své doma a víme, že budeš tou nejšťastnější kočičkou a moc si to zasloužíš.
Krásné dny Vám všem a budeme se těšit na zprávy, jak se ti daří a klidně si počkáme, jak dlouho bude třeba. Držíme tlapky
Není k dispozici žádný popis fotky.
 
 
 
Všechny reakce:
30